Goed personeel is onmisbaar voor elke organisatie.

Een medewerker van WAVE Employment is een goed visitekaartje voor uw bedrijf!

Begaafd personeel geeft uw gasten het gevoel dat ze welkom zijn. Een goede gastheer verschijnt namelijk goed voorbereid op locatie en nemen zij zo snel mogelijk de nodige zorgen van  uit handen. Naast een sympathieke, behulpzame en enthousiaste uitstraling zorgt een personeelslid van WAVE dat hij of zij inhoudelijk goed op de hoogte is van het bedrijf of product dat hij op dat moment vertegenwoordigt. Dit doen wij door ons personeel vooraf goed te instrueren.

Een medewerker is tegenwoordig niet alleen maar iemand die een positie bemand en simpelweg zijn tijd uitzit. Wij beschikken over een grote poule van medewerkers en daarom selecteren wij op nodige ervaring van de functie en hebben we alleen de mensen waarvan wij denken dat ze perfect bij uw organisatie werken. 

Verplichte vaardigheden WAVE Employment personeel
Representativiteit 100%
100% aanwezigheidspercentage 100%
Beheersing Nederlandse taal 100%
Branche-ervaring 100%
Nee is geen antwoord bij de planning van WAVE. Ze doen er altijd alles aan om jouw aanvraag te voldoen. Een fijn zakelijk partner!
Marijn van der Maat
IT Manager
WAVE Employment is een fijne partner om mee samen te werken. Altijd erg flexibel en altijd te bereiken wanneer je ze nodig hebt. Een aanrader!
Wim Veeninga
Planner MZ Beveiliging BV
Keer op keer zien de mensen van WAVE weer strak uit. Altijd word er geluisterd naar de voorgestelde wensen. In overleg kan alles!
Tim Oudhuizen
Directeur Software-licenties